مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر هفده ساله

خواهرزاده بنده هفده ساله هستن دوازده سال پیش پدر و مادرش از هم جدا شدند و در حال حاضر هردو ازدواج کرده اند... خواهر زاده م تا به این سن نزد پدر و نامادریش زندگی میکند ولی بعد گذشت هفده سال مدام نامادریش او را اذیت میکند و تمایل به زندگی با پدر و نامادریش ندارد و از نظر روحی بهم ریخته است و از آنجا که مادرش هم ازدواج کرده دوس دارد با خانواده مادریش مادربزرگ و خاله هایش زندگی کند و تمایل به زندگی با پدر ندارد آیا پدرش میتواند به اجبار او را وادار به زندگی با خودش کند ؟ و آیا اگر خانواده مادریش بخاطر رضایت نداشتن دختر از نامادری و پدرش بخواهند او را نزد خودشان نگه دارند پدرشان میتواند مانع شود ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اطفال بعدازبلوغ ازحضانت خارج میشوندو ازادندکه باهرکس زندگی کنند وکسی نمیتواندبزورایشان رااجباربه زندگی باخودکندالبته دختران تازمانیکه ازدواج نکرده اندوباکره اندتحت ولایت پدرهستند یعنی ازدواجشان بایدبااذن پدر باشد درسایرموارد ازادند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام ایشان بالغ شده اند اما کماکان غیر رشید هستند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برای زندگی خودش انتخاب میکند با چه کسی زندگی کند ولی برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد