مشاوره حقوقی رایگان - طمع بنیاد مسکن

ما دو قطعه باغ داریم در وسط روستا که سال 89 با رایزنیهای ما برای هر دو قطعه سند منگوله دار مسکونی صادر شد، امسال(97) رفتیم بنیاد مسکن واسه وام مسکن و پروانه ساخت، میگه شما پول تغییر کاربری رو پرداخت نکردید، لازم به ذکر است که اجداد ما در این مکان زندگی میکردند، آیا درخواست بنیاد مسکن در رابطه با پرداخت هزینه های تغییر کاربری آیا قانونی است یا خیر؟
ارزش تقریبی املاک 1,5 میلیارد برآورد میشود

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله شما باید تعییر کاربری از کشاورزی به مسکونپی را بگیرید تا بتونید خانه سازی کنید