مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در گذرنامه و عدم رسیدگی از سوی دفتر پلیس 10

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده در تاریخ 1400/06/13 اقدام به دریافت گذرنامه نموده و در فرم ثبت نام، اسم لاتین خود را به صورت Mustafa درج کرده ام. در گذرنامه صادره نام لاتین اینجانب را به صورت Mostafa چاپ نموده اند.
در مراجعه ی بعدی به دفتر پلیس 10 جهت تصحیح گذرنامه، مرا به دروغ گویی متهم کرده و از انجام اقدامات لازم سر باز زدند.
همچنین مسئول دفتر، بر خلاف قانون، به من پیشنهاد داد که گذرنامه خود را مخدوش کرده و اقدام به دریافت گذرنامه جدید نمایم.
با توجه به اینکه در دیگر مدارک ارسالی بنده جهت اخذ ویزا، اسم بنده به صورت Mustafa درج شده است، لذا باید اسم بنده در گذرنامه هم به صورت ذیل ثبت شود.
خواهشمندم که بنده را راهنمایی فرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هنگام اخذ گذرنامه بعد از تکمیل ان پرینت جهت باز نگری و امضا و تایید ان میدهند تا چنانچه صحیح است امضا و گواهی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، پرینت جهت بازنگری داده میشود به آن پرینت دقت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اداره گذرنامه ناجا مراجعه نماييد