مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تقسیط مهریه در شهر زوج

با سلام در دادگاه شهر زوجه که در استان دیگری است به پرداخت مهریه محکوم شده ام ایا می توان تقاضای تقسیط مهریه را در دفتر خدمات قضایی شهر خودم داشته باشم؟ قابل ذکر است که حدود هفت ماه از محکوم شدنم می گذرد و به دلیل عدم توانایی پرداخت مهریه هم زندانی شده ام در شهر زوجه تقاضای تقسیط داده بودم که به دلیل اینکه شاهدی برای عدم توانایی خود نداشتم در دادگاه حاضر نشدم حالا می خواستم بدونم الان در شهر خودم می تونم تقاضای تقسیط بدهم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا در شهر خودتان عقد صورت گرفته است .به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید واز آنها بپرسید