مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل پیش قسط و اقساط مهریه

باسلام
همسر بنده دادخواست مهریه داد پس از اعسار اولیه و تجدیدنظرخواهی بنده محکوم به پرداخت 7 سکه بعنوان پیش قسط و 4ماه یک سکه شدم
شغل بنده کارگریست و بیشترین حقوق دریافتی بنده ماهی یک میلیون و چهارصده و توانایی پرداخت پیش قسط و اقساط را ندارم
حال با این اوصاف میتوانم تقاضای تعدیل اقساط و پیش قسط مهریه را بدهم یا باید صبر کنم تا مرا به زندان بندازن
باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

میتونید تقاصا بدید