مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و نحوه پرداخت مهریه

سلام. آیا مرد هم می تواند درخواست طلاق بدهد؟؟ اگر زن بخواهد زندگی کند ولی مرد نخواهد تکلیف چیست؟؟؟؟ یا اگر مرد نتواند و توانایی مالی نداشته باشد مهریه قسط بندی میشود؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در حقوق ایران قدرت طلاق با مرد است و قدرت حقوق مالی با زن.مرد هزر زمان بخواهد میتواند همسر را طلاق دهد اما اجرای طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زوجه است. اگر توانایی پرداخت یکجا را ندارد دادخواست تقسیط میدهد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بله ولی باید تمام حقوق قانونی زوجه را بپردازد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله مرد می تواند درخواست طلاق دهد لکن ثبت طلاق منوط به تادیه حقوق مالی زوجه است می توانید بعداز صدور گواهی عدم امکان سازش دعوای طلاق مطرح کنید