مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم ارث

سلام
پدرم در جوانی بدلیل استخدام شدن در شغل دولتی از خانوادش که یک برادر داشته جدا شده و از روستا به شهرستان رفته و در این سالیان قبل از فوت پدربزرگم فقط عمویم از اموال بهره می برده و به کشاورزی مشغول بوده و طی این چند سال تعدادی مغازه برای خودش خریده.
پدرم طی این چند سال فقط با حقوق کارمندیش زندگی می کرده.

سوالم اینه که در این صورت نحوه تقسیم ارث به صورت مساوی است یا سهم پدرم کمتره؟
و اینکه مغازه هایی که عمویم قبل از فوت پدربزرگ خریده به پدرم می رسه؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ارث به تساوی تقسیم میشه
پدرتون میتونه بابت استفاده عمویت از املاک پدربزرگت تقاصای اجاره نماید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سهم الارث بصورت تساوی می باشد و بابت اجاره مغازه ها می تواند دادخواست اجرت المثل داده شود