مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شکایت همسایه

سلام من مالک موروثی طبقه دوم از اپارتمانی 3 طبقه 165 متری با قدمت 48 ساله هستم متاسفانه این ساختمان دچار مشکلات عدیده ای است و سقف و دیوارهای آن بر اثر پوسیدگی لوله های شوفاز در 2 طبقه اول و دوم نم زده هستند و در بعضی مناطق ریزش هم داشته اند چندی پیش سقف اتاق خواب طبقه اول بر اثر نشت آب از لوله شوفاژ دچار نم زدگی و ریزش شد و همسایه از طریق شورای حل اختلاف از ما شکایت کرد و کارشناس خسارت کل خرابی های چندین ساله را اپارتمان را به مبلغ 9میلیون برآورد و حکم آن به من داده شد تا قسطی پرداخت کنم بعد از آن من برای تامین دلیل مراجعه کردم و حکم فرسودگی و امکان ریزش و خطر مالی و جانی را کارشناسان تایید کردند من توان پرداخت جریمه را ندارم حدود 4 میلیون پرداخت کرده ام و اصلا مشکلات بوجود آمده مربوط به کل ساختمان است و ما مقصر نیستیم برای رهایی از این جریمه ثبت شده چه باید بکنم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن انباری ما هم دچار خرابی و ریزش است که سقف مشترک با آشپزخانه طبقه اول دارد و ایشان از تعمیر سقف اجتناب می‌کند چه باید بکنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا خسارت تعیین شده چاره ایی جز پرداخت نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ثانیا در اجرای ماده13 قانون تملک اپاراتمانها اگر هیات کارشناسی تشخیص دهد بیم ضرر مالی وجانی از باب سکونت در اپارتمان وجود دارددوفرسودگی ان راتایید نماید میتوانید الزام به تخریب وبازسازی ساختمان را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیارت وارده رو پرداخت کنید و تامین دلیل برای فرسودگی ساختمان بگیرید و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید خسارت تعیین شده را بپردازید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است برای دریافت جواب دقیق خود از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید