مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک همسایه در اثر خاکبرداری

با سلام و احترام
در منطقه ای نسبتا فرسوده اقدام به تخریب ملک جهت نوسازی کردیم که حدود 4 متر از آن را خانه همسایه که بسیار قدیمی و فرسوده است تا حدی که دیوار خشتی آن از وسط به طرف خارج انحنا پیدا کرده بود، متاسفانه در زمان خاکبرداری تخریب شد روز بعد با توافق دو طرف اقدام به ساخت دیوار کردیم بعداز اتمام و هزینه انجام شده همسایه مدعی شده که سقف آسیب دیده و باید سقف را کلا تخریب و بازسازی کنید.باید چی کار کنیم؟
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر توافق نداربد باید منتظ شکایت او باشید تا به کارشناس ارجاع شود البته تامین دلیل نیز خوب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ملک کارشناسی گردد
و شما باید خسارت را پرداخت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس است