مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پرداخت مبلغ خسارت

با سلام و سپاس فراوان
من برای خسارت وارد شده به آپارتمان مسکونی همسایه محکوم به پرداخت مبلغ 4/5 میلیون شدم. حکمها صادر شده و امروز اجراییه هم به دست من رسید. سوال من اینه که ظرف مدت 10 روز چطور این خسارت رو پرداخت کنم ؟ باید دوباره شورای حل اختلاف برم به خاطر وجود کرونا غیر حضوری و مطمین امکان پرداخت وجود داره؟
بسیار ممنونم که وقت گذاشتید

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام میتونید اعسار بگذارید و از دفتر خدمات قضائی پیگیر شوید

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام درصورتیکه مهمون یعنی وضعیت مالی خوبی دارید باید دراین مدت پرداخت کنید واگرمحکوم له اموالی ازشما معرفی کنه آن اموال توقیف کارم حل فروش اموال توقیفی محکوم به به اضافه نیم عشر اجرایی ازشما دریافت خواهدشد واگراموالی نداشته باشید تا یکماه ازتاریخ ابلاغ اجراییه وقت وبایددادخواست اعساربدهید.موفق باشید