مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام من مجرد هستم پدرم فوت کرده بردارای ناتنی من میگن هیچ حق جهیزیه از اموال پدر بعد از فوت تعلق نمیگیره. میخوام بدون واسم حق جهیزیه عروسی تعلق نمیگیره؟ ممنون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در قانون چیزی به نام حق جهیزیه نداریم شما فقط سهم الارث خود را خواهید برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله در صورت فوت پدر ، دختر مجرد نمی تواند مدعی خرید جهیزیه ، توسط سایر وراث بشوید
و فقط سهم الارث خود را میبرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درقانون چیزی به عنوان حق جهیزیه وجودندارد،شمافقط ارث میبرین ،اونم در شرایطی که پدرتون بعدازفوتش اموالی داشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حق جهیزیه وجود ندارد باید از سهم الارث خود تهیه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه چیزی در قانون در این خصوص پیش بینی نشده.