مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام عرض ادب بنده با خانومم حدود سه سالی است که عقد کردیم ولی خانومم حاضر به انجام روابط زناشویی کامل نشد و همیشه میگفت بعد عروسی با هم خوب بودیم و رفت و امد داشتیم تا این که من خونه خریدم و سر این خونه جر و بحث شد و الان خانومم خونه پدرش در صورتی که قبلا با هم خیلی خوب بودیم و الان هم با واسطه فرستادن و پیغام های بنده همش در خواست طلاق داره و حاضر نیست منو ببینه و پدر و مادرش نمیزارن
و الان شکایت کرده و درخواست نفقه داده که من حدود 5 میلیون برا این سه سال رسید دارم ولی خرید ها و رستوران ها رو رسید ندارم ایا راه ثابت کردن وجود داره ؟ و یه سوال دیگه این که من درخواست تمکین زدم ایا باتوجه به عرف منطقه محل زندگی که جهاز با خانواده دختر هست می توان ان را درخواست کرد ؟ در چه صورت میتوانم ثابت کنم که درخواست عام از بنده کرده ایا شاهد کافی می باشد ؟ و داشتن پیام تهدید امیز از طرف مادر خانومم و اقدام به خودکشی توسط خانومم

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه زن را پرداخت کنید و درخواست تمکین کنید از دادگاه تا رسیدگی قضایی شود جهیزیه را نمیشه درخواست کرد