مشاوره حقوقی رایگان - ملک و املاک (زمین)

درود بر شما.
فردی زمینی رو چند سال قبل فروخته که بعد از دست به دست شدن بین 3 نفر زمین به من میرسه. ولیکن چندین مشکل اینجا است.
1: مالک اصلی همسر اون فروشنده اولی بوده که بدون هماهنگی با همسرش زمین رو فروخته ولی در سند 2تا از فرزندان بعنوان شهود امضاء کرده اند
2: فروشنده و همسرش (مالک اصلی) هر دو فوت کرده اند
3: فرزندان زمین را تحویل نمیدهند
4: فرزندان فروشنده اولی میگن برو از اونی که خریدی شکایت کن و همینطور به ترتیب از هم شکایت کنید تا به ما برسه و بعدا ما میاییم جواب میدیم. در صورتی که فروشنده های قبل از من در دسترس نیستند و اینجوری خیلی طول میکشد و فقط فرزندان فروشنده اولی در دسترس هستند. چجوری میتوانم از فرزندان فروشنده اولی شکایت کنم ؟
تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید علیه تمامی ایادی قبل دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع بدهید. نیاز نیست که حتما در دادگاه حاضر شوند زیرا رای غیابی هم صادر می‌شود و اعتبار دارد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،چنانچه زمین دارای سند رسمی می باشد،باید ورثه فروشنده اولی و شخص فروشنده به شما را الزام به تنظیم سند نمایید،وبعد تنظیم سند،دادخواست تحویل مبیع(یا خلع ید) تقدیم دادگاه نماییداگر سند ندارد ،اثبات مالکیت به طرفیت وراث و ایادی متعاقب تقدیم دادگاه کنیید و افرادی را که آدرس ندارید،مجهول المکان اعلام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد علیه همه آبادی طرح دعوا کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورتی که ملک سند رسمی دارد شما می توانید علیه همه ایادی قبلی طرح دعوا نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ملک سند رسمی دارد علیه همه دست های قبلی طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای دادن پاسخ صریح ، موضوع شما نیازمند بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالک قرارداد را امضا نکرده باشد عقد صحیح نیست.