مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

دوست بنده وقتی خانمش خارج کشور بوده اقدام بفروش زمین خانمش با استفاده از کارت ملیش میکنه (البته این اقا در طی مدتی که خانمش خارج کشور بوده همیشه ادعا میکرده که کارت ملی خانمش دستش نیست و دست خانواده خانمشه و هیچگونه مدرکی جهت اثبات اینکه کارت ملی دست اقا بوده نیست) این اقا زمانی که زمین رو میفروشه خواهرشو جای زنش جا میزنه و اثرانگشت خواهرش در اسکنر اثر انگشت محضر ثبت میشه و حتی از امضای خودش نه جعل شده استفاده میکنه و تا الان زمین 5-6 دست چرخیده و خرید و فروش شده .... الان سوال من اینه 1- ایا خانم دوست من میتونه اثبات کنه که زمین رو همسرش فروخته با توجه به اینکه مدرکی نداره که اثبات کنه کارت ملی و قولنامه دست همسرش بوده 2- باتوجه به اینکه اگه کارشناس دادگستری اثرانگشت و امضا رو بررسی کنه متوجه میشه مربوط به خانم دوست من نیست ایا میتونه بفهمه که اثر انگشت و امضا مربوط به چه شخصیه؟ ایا سیستمی وجود داره که با ارسال اثر انگشت، اسم و فامیل طرف مشخص بشه؟ 3- ایا خانم دوست من میتونه بگه من به خواهر شوهرم شک دارم و باید ازش اثر انگشت بگیرین؟ ایا قاضی میتونه درخواست اثر انگشت از خواهر شوهره بکنه و ایا خواهر شوهر میتونه قبول نکنه ... کلا ایا راهی برای خانم دوست من هست که اثبات کنه؟ ... خواهش میکنم به تک تک سوالای من جواب بدین. باتشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سوال پاسخ سوال های شما مثبت است و شما می تونید با اثبات جعلی بودن سند ، ابطال اسناد بعدی را بخواهید.