مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

این متن واسه من ابلاغ اومده
به دلیل اینکه مشتکی عنه مصرانه منکر بزه است برای اینکه حقی ضایع نشود در راستای اجرای ماده 275. پرونده ضمن کسر از آمار به شعبه تحقیق اعاده تا از طریق مرجع انتظامی نسبت به استعلام مجدد در خصوص سیم‌ کارت های انداخته شده روی گوشی شاکی اقدام و و در ادامه پرونده را به دادگاه اعاده دهند. (دادیار محکومش کرده بود اینو‌ تو‌ دادگاه کیفری دادن)
ولی الان مسیر پرونده رو‌تو عدالت همراه نگاه میکنم میبینم هم تو دادیاری و‌هم کیفری نوشته خاتمه پرونده و قرار اعدادی صادر شده .چیکار باید بکنم پرونده که خاتمه نشده

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

پرونده در دادیا ب مختومه شده به دادگاه فرستاده شده اما اگر توضیحاتتون درست باشه در مرحله ی دادگاه نباید ختم رسیدگی اعلام کرده باشند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادسرا مسئول رسیدگی به دستورات دادگاه است قرار اعدادی به قرارهایی گفته میشود که اقدامی قضایی باید انجام شود ولی به معنای خاتمه دادن به پرونده نیست در صورت لزوم از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام قرار اعدادی به قرارهای گفته می‌شود که اقدام قضایی باید انجام شود ولی به معنای خاتمه دادن پرونده نیست در صورت لزوم می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نموده وقرارروارسال نماییدتاراهنمایی دقیقتر صورت گیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
پرونده مختومه گردیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به جهت انجام تحقیقات از دادگاه به دادسرا ارسال شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دادگاه پرونده را
برای انجام تحقیقات به مراجع انتظامی ارسال کرده است ، تا بعد از انجام دادن تحقیقات و تکمیل تحقیقات ، پرونده را به دادگاه عودت بدهند تا دادگاه حکم مقتضی صادر نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت انجام تحقیقات پرونده به مرجع انتظامی ارسال تا پس از انجام دستور پرونده مجدد به مرجع قضایی عودت داده شود و چنانچه پرونده تکمیل ومعد رای بود نسبت به آن تصمیم گیری انجام پذیرد