مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

با سلام.
چند روز پیش طی درگیری خانوادگی گوشی من افتاد در خونه همون فردی که دعوامون شد ( عمه بنده). بعدش انکار کرد که گوشی دستش هست ولی چند روز بعد عکس ها و پیام های شخصی من رو برای یک عمه دیگر من فرستاد و اون هم برای پدرم فرستاد.
اول سعی کردم از طریق صلح گوشی رو پس بگیرم ولی کلا زده زیرش و میگه دست من نیست. سیمکارت هم توی گوشیم ننداخته چون اگه مینداخت سامانه همیاب بهم پیام میداد.
حالا میخواستم بدونم من میتونم ثابت کنم که گوشی دست اون هست؟ میشه گوشی ام رو ردیابی کنند؟ چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام با شهادت شهود واثبات ارسال محتویات گوشی

زهره طاووسی طلب

زهره طاووسی طلب :

شما باید اول اعلام مفقودی میکردید بعد با شهود و ادله دیگه این رو اثبات میکردی