مشاوره حقوقی رایگان - استرداد تلفن همراه

با سلام حدود دو ماه پیش تلفن همراه بنده دزدیده شد. من پس از ثبت در اپراتورهای تلفن همراه نتیجه ردیابی مثبت اعلام شد و قاضی دادسرا نامه اپراتور را تحویل بنده دادن تا پیگری کنم. من به مجمتع قضایی در تهران مراجع کردم و به من گفتن که باید همراه برم همدان روستای یکی از شهرهای این استان و شکایت کنم چون خوانده بنده کسی که تلفن همراه مال بنده دستشه اونجاس، میخاستم بدونم من حتما باید همدان پیگیری کنم و راهی نداره تهران شکایت کنم ؟ و اینکه آیا وکیل میتونه کار من رو توی اون روستا پیگیری کنه ؟ و من باید اگر برم همدان، مجمتع قضایی همدان شکایت کنم یا نهاوند که روستای شخص در اون شهره

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

محل وقوع جرم سرقت هرجا بوده همانجا صالح است ازهمانجا پیگیر شوید

پرسشگر :

سرقت تهران بوده ولی مجتمع قضایی تهران گفتن که شکایت باید در استان همدان صورت بگیره ، از تهران نمی تونید شکایت کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما نیابت می گیرید برای همدان وایشان به تهران دعوت می شود.یاالله