مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات دادیار

آیا دادیار می تواند عنوان اتهامی را به چند عنوان تعمیم دهد یعنی از باب تحصیل مال نامشروع شکایت بشه ولی دادیار در خصوص کلاهبرداری، خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع قرار منع تعقیب صادر نماید؟ در صورت منفی بودن اگه امکانش هست ماده قانونی مورد نظر اعلام نمائید با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

اتهام می تواند عناوین متعددی داشته باشد لیکن بایستی برمنای فعل متهم به یک عنوان مجرمانه منتهی شود مگر آنکه خود فعل شامل چندیدن اتهام باشد.