مشاوره حقوقی رایگان - دادیاری

سلام . پرونده با چه موضوعاتی به دادیار ارجاع می شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شعبه مربوطه تقسیمات شعبه دادستانی دارد معمولاً پرونده ها ی سبکتر به دادیاری ارجاع می شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

کلیه جرایم میتواند به دادیار ارجاع شود به استثناء پرونده هایی که در صلاحیت بازپرس است مانند قتل محاربه جرایم سیاسی یا جرایم با مجازات بیش از 15سال و... بغیر از این موارد بقیه جرایم می تواند به دادیار ارجاع شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جرایم جهت انجام تحقیقات مقدماتی حسب مورد به دادیار و یا بازپرس مستقر در کنار دادگاه صالح ارجاع می گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جرایم جهت انجام تحقیقات مقدماتی حسب مورد به دادیار و یا بازپرس مستقر در کنار دادگاه صالح ارجاع می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادیار صلاحیت رسیدگی به پرونده ها را دارد اما بعضی از پرونده ها در صلاحیت بازپرس است مانند جرایم سیاسی یا قطع و محاربه و غیره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد کیفری
سوالات و تکالیف دانشگاه خود را سعی کنید شخصا حل نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تحقيق مقدماتي كليه جرايم داخل در صلاحيت و اظهارنظر و بجاي دادستان و اجراي احكام كيفري با دادياراست
بديهي است زماني كه پرونده به داديار ارجاع شود در نهايت با توجه به بند ح ماده 3 كليه تصميمات داديار بايد با نظر دادستان هماهنگ باشد و در صورت اختلاف نيز داديار بايستي نظر دادستان را رعايت و اجرا كند و لذا بحث چنداني در اين خصوص مطرح نيست.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ارجاع پرونده در اختیار دادستان است . موضوع پرونده ی شما چیست ؟

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

کلیه پرونده هایی که در صلاحیت خاص بازپرسی نباشد، دعاوی مثل قتل - اختلاس و غیره در صلاحیت بازپرس است

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

پرونده هایی که به دادسرا ارجاع میشه برای تحقیق به دادیاری ارجاع میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا موضوعات جرائم سبک مثل ضرب وجرح وتصادفات بدنی البته بعضا جرائم سنگین مثل کلاهبرداری نیز ارجاع میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادیار صلاحیت رسیدگی به پرونده ها در تحقیقات مقدماتی را دارد
پرونده هایی در صلاحیت بازپرس است مانند جرایم سیاسی یا قطع و محاربه و غیره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام پرونده های کیفری به جز مواردی خاص به دادیاری ارجاع خواهد شد.