مشاوره حقوقی رایگان - دادیار تا چه مدت میتواند پرونده را نزد خود نگه دارد؟؟

باسلام در مورد شکایت من به دادگاه که تصادف کردم و راننده متواری شده الان درست 1سال شده و دادیار پرونده را به شعبه بالا نمیفرسته وکیل هم گرفتم میگه 1سال هم نگه خواهم داشت آیا من چکار کنم به پرونده ام زودتر رسیدگی بشه و اینکه آیا دادیار میتونه تا این مدت پرونده را نگه داره ... البته اینم بگم حدود 7ماه پیش نظرش رو به شعبه 102 کیفری فرستاد اما شعبه 102 عودت داد و گفت زودتر نتیجه را به من فرستاده و باید کمی زمان بگذره از وقتی پرونده رو عودت داده من یا وکیلم هر 1ماه میریم میگه 2سال نگه خواهم داشت و صدبار هم بیایین حرف من همین هست آیا من چکار میتونم بکنم تا زودتر به نتیجه برسم شکایت کنم ؟؟ باید منتظر بمونم؟؟ موندم به خدا لطفا جواب بدهین

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام با سرپرست مجتمع قضایی صحبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستان یا رئیس دادگستری پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دادستان و یا سرپرست مجتمع پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادستان و یا سرپرست مجتمع پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق سرپرست مجتمع پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سرپرست مجتمع قضایی مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دادستانی و یا سرپرست مجتمع قصایی مراجعه نمایید