مشاوره حقوقی رایگان - دیه صندوق خسارتهای بدنی

سلام خدا قوت
من تصادف کردم و راننده مقصر فرار کرد و تمامی مراحل رو برای دریافت دیه که لازم بود انجام دادم تا رسیدم به صندوق خسارتهای بدنی و انها شماره حساب منو گرفتند و گفتند که جواب پرونده ات تا 15 روز دیگه میاد. میخواستم ببینم پرداخت میکنن یا نه ؟جواب پرونده چی بیاد، مگه با رای دادگاه واریز نمیکنند ؟
منتظر جواب شما بزرگواران هستم.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صندوق مبلغ دیه را پرداخت خواهند کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای دادگاه یک موضوع است. داشتن اعتبار مالی صندوق و نوبت یک موضوع دیگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دیه توسط صندوق در نوبت پرداخت خواهدبود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله بعهده صندوق است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با نامه اجرای احکام که رای دادگاه و برخی مدارک دیگر پیوست میشود پرداخت می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
بله پرداخت می کنند زمان بر است