مشاوره حقوقی رایگان - آیا بازپرداختها نقدی شده و اقساط نیست

باسلام. سال92 بدون گواهینامه و بیمه تصادف کردم و مقصرم. دیه 96 پرداخت شده الان میگن باید نقدا تسویه بشه و اقساط نمیشه.
هیچ ملک و مالی ندارم آیا میشه به صندوق اعلام اعسار کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهلت‌های پرداخت دیه یا یک سال یا دو سال یا سه سال است در آن موارد می‌بایست پرداخت شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای بازپرداخت دیه مدت زمانی تعیین میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
صندوق تامین ، مبلغ دیه را پرداخت کرده است
و حالا صندوق از شما شکایت کرده و شما باید مبلغ دیه را به صندوق پرداخت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام مهلت‌های پرداخت دیه یا یک سال یا دو سال یا سه سال است در آن موارد می‌بایست پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید اگر قبلا اعسار نسبت به این موضوع نداده اید