مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال فرزند جانباز متوفی 25درصد

سلام من فرزند جانباز متوفی 25درصد هستم 36سالمه چند سال هست بیکارم مدارک کمک بهیاری هم دارم برای اشتغال چکار باید کنم بنیاد هم که هیچ مشکلی حل نمیکنه تو سایت هم ثبت نام نمیشم خطا میزنه چکار باید کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق قانون خدمات جامع ایثارگری دستگاه های اجرایی ودولتی موظف هستند بخشی ار تامین نیروهای انسانی خودرا از طریق جذب فرزندان جانبازان ویا شهدا اقدام نمایند