مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال جانباز

با سلام و... فرزند ... جانباز 60درصد که فوت شده اند تقاضای یک شغل ثابت دارم.از شما خواهشمندم کمک کنید تا یک شغل خوب و ثابت پیدا کنم.
با تشکر فراوان ?

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در استخدامی هاشرکت کنید و از سهمیه خویش استفاده کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بنیاد شهید مراجعه کنید حقوق می گیرند که مشکل شما عزیزان را برطرف کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به بنیاد شهید مراجعه نمایید در آنجا نام شما را می‌نویسند و با توجه به اولویت به شما شغل معرفی می‌نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بنیاد شهید منطقه مراجعه کنید امکان گرفتن وام خوداشتغالی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوالی مطرح نشده است و یک درخواست مطرح شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را از طریق بنیاد جانبازان و امور ایثارگران پیگیری نمایید قطعاً امتیازات خاصی برای شما به عنوان فرزند جانباز 60 درصد پیش بینی شده است