مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال ورثه

عموی بنده در زمانی که پدرش زنده بوده اند با قولنامه ای جعلی ملک او را از دست وی و دیگر فرزندانش گرفته اکنون بعد از 30 سال قولنامه وی مورد تردید واقع شده و پس از کارشناسی جعل آن اثبات شده آیا اکنون میتواند به بهانه اینکه از پدرم در زمان حیاتش تصرف کرده ام یا مثلا سابقه تصرف طولانی دارم سهم دیگر ورثه را از این ملک ندهد.(لطفآ اگر ماده قانونی آنرا هم بفرمایید ممنون می شوم)

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به سابقه تصرف نمی توان استناد کرد چون زمانی به اماره تصرف می توان استناد کرد که هیچ دلیل دیگری وجود نداشته باشد .