مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید. مادر من سه خواهر پنج برادر هستن که در فروش و تعویض و ساخت و ساز هیچ گونه مشورتی از خواهرا ندارن و کسب اجازه نمیکنن یکی از برادران بدون اطلاع اقدام به فروش کرده و هیچ گونه وصیت نامه کتبی وجود ندارد و به صورت زبانی زمین را برای خود میدانند و در تقسیم ارث پسران چهار برابر دختران سهم را برای خود کرده اند درموارد دیگر هم میگویند شما هیچ ارثی از ملک ندارید. راه حل مشکل چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصاروراثت کنید و دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میشه یکی از وراث این را ندارد که سهم سایرین را بگیرد

ر نسبت به دختر دو برابر ارث می برد اما این دلیل نمی‌شود که دختران ارث نبرد دخترانه توانند وکیل بگیرند و شکایت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به صورت جامع و کامل پاسخ داده شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال تکراریست پاسخ داده شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای حل این مشکل، بهتر است یک وکیل متخصص در زمینه تقسیم ارث را به کمک بگیرید. وکیل می‌تواند با بررسی قوانین و مقررات مربوط به تقسیم ارث، به شما راهنمایی کند. همچنین، شما می‌توانید با خواهران و برادران خود صحبت کنید و سعی کنید با آن‌ها به توافق برسید. در صورت عدم توافق، دادگاه محل سکونت شما می‌تواند در این زمینه تصمیم گیری کند. تقسیم ترکه کند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا دادخواست انحصار وراثت دهید و پس از اخذ گواهی اقدام به طرح دادخواست تقسيم ترکه و تحریر ترکه نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر گواهی انحصار وراثت دارید دادخواست تحریرو تقسیم ترکه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا گواهی حصر وراثت اخذ و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح کنند و در صورتی که ماترک بدون اذن و اجازه هر کدام از ورثه توسط سایرین به فروش رسیده باشد میتوانند دادخواست بطلان معامله و یا شکایت فروش مال غیر مطرح نمایند.