مشاوره حقوقی رایگان - داشتن بیماری

سلام
اگر دختری بعد از عقد متوجه شود که پسر بیماری تالاسمی مینور دارد میتواند با در دست داشتن آزمایشهای پسر به دادگاه مراجعه کرده و پسر را محکوم کند و طلاق بگیرد؟
(دکتر هم دکتر بهداشت با آزمایش قبل ازدواج قبل از عقد تایید کرده و هم دکتر فوق تخصص بعد از عقد تایید کرده) ازدواج این دو را تایید کرده و بیماری (تالاسمی مينور) خطرناک نمی باشد و خطری برای بچه های این دو وجود ندارد و خود پسر نیز در فعالیت روزانه خود مشکلی ندارد)

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر بیماری خاصی نمی باشد که دلیل محکمه پسند برای قاضی در خصوص طلاق باشد البته اگر کیان خانواده دچار تزلزل شود امکان طلاق وجود دارد