مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی همسایگان یک ساختمان

در یک ساختمان 6 واحده متاسفانه در مدیریت امور ساختمان 4 واحد حرف هیچ مدیری را نمی خوانند و فقط دو واحد هست که همراه هستند در امور ساختمان. هر مدیری را که انتخاب می کنند پس از انتخاب دوباره شخصیت ساکنین تغییر می کند و در امور هزینه های ساختمان و خدماتی و .... در جلسات فقط دعوا و به سر انجام نمی رسند. نمی توان با این گونه افراد چه باید کرد ووقتی سقف واحد 6 اخر شروع به چکه میکند. برای ایزوگام کردن همش این دست و اون دست می کنند و پولی بابت هزینه ایزوگام ندادند و فقط واحد 6 و یک واحد دیگر هزینه ایزوگام بخش بیشتر ساختمان را دادند. نمی دانیم در این امور واقعا چه باید کرد افراد ثبات در تصمیم گیری ندارند امروز موافقت می کنند و فردا کلا زیر قول می زنند و حتی بر آن شدیم کتبی صورتجلسه ای را تنظیم کنیم که امضاء کنند که بازهم امتناع می کنند چه روشی می شود پیش گرفت یا قانونی جلو رفت

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از کسانی که بابت پول های مربوطه امتناع می کنند در شورای حل اختلاف شکایت نمایید