مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام
بنده حدود سال 84 در طرح شرکت ....... ثبت نام کردم و آن زمان 5میلیون تومان پرداخت کردم تا یک خانه در مدت زمان سه سال به ما بدهند و مابقی آنرا به صورت اقساط بپردازیم.
که متاسفانه شرکت اعلام ورشکستگی کرده و مدیرعامل زندان رفت و تمام ساختمان ها و تمام زمینه ها که در اختیار شرکت بود به دست دادگاه افتاد که الان متاسفانه پس از ده پانزده سال به ما گفتند که فقط سه میلیون به شما واگذار می شود با اینکه قرار بود اگر شرکت نتوانست در مدت سه سال خانه را واگذار کند پول ما را با هزینه دیرکرد بپردازد.
الان اداره تصفیه به ما گفته فقط سه میلیون به شما تعلق میگیره بعد از 15 سال به نظر شما اون 5 میلیون 15 سال پیش الان چقدر ارزش داره، و چه کاری باید انجام بدهیم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به قانون تجارت امکان محاسبه خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
امکان محاسبه خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد