مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد پولمو میتونم بگیرم

سلام
من سال 97 جهت خرید موتور سیکلت دسته دوم به یکی مبلغ 8 میلیون پول دادم تا ظرف یک هفته موتور را از تهران برام بیارن.
ایشون موفق به خرید موتور نشدن و بعد از چند ماه گفتن که فعلا پول ندارم که پولتو بدم و ...
الان بعد از گذشت 3 سال قیمت همون موتور شده 60 میلیون تومن. و فروشنده میگه من 8 میلیون را بهت میدم . میتونم ازشون شکایت کنم. من با 8 میلیون چی میتونم بخرم. سه ساله بدون موتور شدم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

از تاریخ تقدیم شکایت میتوانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید مگر اینکه چک دریافت کرده باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان تنظیم دادخواست وجود دارد