مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام ما ماشین فروختیم البته وکالتی و بهش 60 روز زمان تعویض پلاک دادیم خواستم بدونم اگه تو این 60 روز جریمه بشه باید کی پرداخت کنه؟ و اگه بعد 60 روز تعویض پلاک نرفت باید چیکار کرد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از مرجع قضایی الزام او به فک پلاک و پرداخت جریمه ها را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام جریمه ها را باید خریدار پرداخت نماید ولی بر روی پلاک شما ثبت خواهد شد