مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

یک جوان به پدرم توهین کرده و باعث تخریب قسمتی از ماشینش شده. پدرم شکایت کرد و شاهدین هم در دادگاه حضوری شهادت دادن و بدلیل عدم قبول دلایل متهم، قاضی مبلغ یک میلیون ریال جریمه و 21ماه حبس تعزیری برای متهم صادر کرد. سوالم اینه که احتمالش هست بتونه حکم رو تبدیل به جزای مالی کنه یا حتمن باید بره زندان. ممنون میشم راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

واگر حکم قطعی بشود باید برود زندان و قابل تبدیل نخواهد بود مگر اینکه دادگاه تجدید نظر قبل از قطعیت تبدیل بکند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر تجدیدنظرخواهی کند امکان دارد تبدیل به جزای نقدی شود