مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک صیاد

سلام. با توجه به قانون جدید و سخت گیرانه چک‌های صیاد، اگر چکی برگشت بخورد کلیه حساب‌های صادرکننده مسدود میشود. من از کسی 50 میلیون چک گرفتم و پول قرض دادم. حالا در سررسید تهدید کرده اگر برگشت بزنم او درخواست اعسار می‌دهد و ماهی یک میلیون پرداخت می‌کند و به این بهانه مدام از من مهلت می‌خواهد. به نظر شما مهلت بدهم یا برگشت بزنم؟ مهلت من برای شکایت کیفری و برگشت چک چقدر است؟ تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود
اعسار این مبلغ سخت قبول می شود و به این صدرت هم نیست ابتدا یک سوم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه در قبال این چک مالی اخذ کرده است ، پذیرش اعسار به آن راحتی و آن مبلغ که ایشان می گوید نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بنا بر توافق شما دارد ولیکن در مورد اعسار چیزی. مشخص نیست که مورد پذیرش واقع شود یا خبر