مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سنوات پایان کار

با سلام وقت بخیر
من 4 سال و 11 ماه در شرکتی کار کردم که به علت تعدیل نیرو بیکار شدم و حقوقم هر سال برابر حقوق اداره کار بوده و الان کارفرمایی من مبلغ 9میلیون و 900 هزارتومان به عنوان سنوات پایان کار به من پرداخت کردند که ناگفته نماند مبلغ 2میلیون و پانصد هزار تومان اضافه کاری بوده. خواستم محبت کنید راهنمایی بفرمایید سنوات 4 سال و 11 ماه به چه نحو محاسبه میشه.
ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار کارفرما باید پرداخت‌نماید.