مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب سنوات پایان کار

با عرض سلام

کارفرمای بنده موقع تسویه حساب پایان کار معیار آخرین حقوق پرداختی را فقط بر اساس حقوق پایه محاسبه میکند سوالی که داشتم این بود که برای محاسبه سنوات پایان کار که باید به ازای هر سال خدمت، حقوق یک ماه به کارگر پرداخت شود آیا مبنای یک ماه حقوق بر اساس تمام آیتم ها مانند حق اولاد، حق خواروبار و حق مسکن در نظر گرفته شود؟
یا اینکه این آیتم ها در نظر گرفته نمی شود و فقط آیتم حقوق پایه در نظر گرفته میشود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معیار یک ماه حقوق خالص می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میزان حق سنوات معادل یک ماه آخرین مزد ثابت دریافتی به کارگر در هر سال است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

معیار 1 ماه مزد ثابت است مگر توافق دیگری اعلام شود