مشاوره حقوقی رایگان - مدرک رتبه بندی و وکالتنامه بلاعزل و تخلف وکیل

با سلام
چند ماه پیش جهت رتبه بندی به عنوان فرد امتیاز آور به شخصی وکالتنامه بلاعزل به مدت دو سال دادم و در وکالتنامه ذکر گردید که وکیل حق دادن سمت های مدیریتی مثل مدیر عامل و ... ندارد.
متاسفانه با پیگیری های انجام شده متوجه شدم این شخص شرکتی به نام بنده ثبت کرده و من رو مدیرعامل اون شرکت کرده.

آیا با توجه به این شرایط امکان ابطال وکالتنامه بلاعزل وجود دارد؟
آیا امکان پیگیری و انحلال شرکت وجود دارد؟

با توجه به شرایط آیا این اقدامات وکیل و اقدامات که در آینده انجام دهد مسئولیت و مشکلی برای من بوجود می آورد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید و میتوانید دادخواست ابطال وکالت نامه را مطرح نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله به علت خیانت در وکالت تفویضی میتوانید دادخواست دهید و سریعا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاربر محترم در صورتیکه پاسخ ارائه شده توسط همکاران محترم نیاز به تشریح وتوضیحات بیشتر است میتوانید از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سریعا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید