مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه بیمه توسط کارفرما دولتی

من از سال 86 در وزارت بازرگانی مشغول به کار شدم تاکنون ، 2 سال ابتدای ورودم بیمه برام رد نشده ، میشه لطفا راهنمایی بفرمایید از طریق نامه نگاری با داره اقدام کردم نتیجه نگرفتم و گفتن برو شکایت کن ، 2 سال را هم قرارداد دارم البته یکسال نوشته قرارداد پروژه ای و یکسال نوشته قرداد کار مشخص چطور میتونم اقدام کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از اداره مربوطه در دیوان عدالت شکایت نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق بیمه تامین اجتماعی اقدام نماییدونهایتا دیوان عدالت اداری