مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیام

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اگه اکانت تلگرام حذف شه و دوباره با همون شماره اکانت ساخته بشه پیامهای قبل حذف شدن اکانت قابل پیگیری و پرینت شدن هست یا خیر ؟
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله قابل پيگيري است
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر قبل دیلیت کردن پاک نکرده باشید تمام چتها باقی می ماند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از قبل پاک نکرده باشید با ایجاد اکانت مجدد با همان شماره اطلاعات محفوظ بافی خواهد ماند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمیرسد امکان آن وجود داشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر پاک نکرده باشد با ایجاد اکانت مجدد با همان شماره اطلاعات محفوظ باقی می ماند