مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه چه جوری میتونن ازم بگیرن

سلام
همسرم 1 ماه به خانه نیامد و من در این مدت تمام جهیزیه رو بردم خانه پدرم ایشون فقط یک یخچال و تلوزیون خریدن اون دوتام بردم الان از من شکایت کردن میتونن پس بگیرن ؟؟؟و همینطور این که لیست جهیزیه رو امضا کردن هم خودشون هم برادرشون و در اون لیست نوشته بودیم که یخچال و تلویزن جزوه لیست خرید ما بوده .
و همینطور ایشون دست به زن داره و خرجی بهم نمیداد چه جوری میتونم با این هم مهریه بگیرم هم نفقه ؟
و همینطور اینکه که ایشون قصد مهاجرت داشتن اگه قاچاقی از ایران برن تکلیف من چی میشه ؟یک خونه دارن که سندش در بانک هست میتونن خونه رو به کس دیگه بفروشن و برن؟خونه رو بعد ازدواج خریدیم به من چیزی از خونه نمیرسه ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اگر فاکتور داشته باشند قابل استرداد است.
مهریه و نفقه قابل مطالبه می باشد از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه ثبت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به وی است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه ثابت كنند اقلام مورد نظر را ايشان خريداري نموده اند ميتوانند پس بگيرند
در مورد ضرب و جرح ميتوانيد شكايت كيفري كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون تهیه جهیزیه بر عهده زوج است و نه زوجه
و اگر زوج از بابت بردن جهیزیه ، از زوجه شکایت نماید ، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه اجباری به بردن جهزیه ندارد و هر مالی که شخص فاکتور داشته باشد متعلق به همان شخص است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با اثبات مالکیت از جمله ابراز فاکتور

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اگر ایشان خریده متعلق به ایشان است و باید مسترد گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بموجب فاکتور یا سند واریزی ثابت شود متعلق زوج است