مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

من و همسرم اعتیاد داریم و دوتا بچه همه کار واسه رهایی از اعتیادم انجام دادم ولی با وجود همسرم بی نتیجه بوده درخواست طلاق توافقی دادیم به عنوان عدم تفاهم در زندگی مشترک ادامه زندگی واسه من و بچها اخر نابودیه بعد درخواست قاضی دستور مشاوره دادن فردا مشاوره دارم لطفا راهنمایی کنین چجوری از چه راهی استفاده کنم که مشاور تایید کنن ادامه زندگی امکان نداره و طلاق سریعتر انجام بشه خواهش میکنم سریع جواب بدیم خیلی نیاز دارم به این راهنمایی تو رو خدا سریع جواب بدین زندگی خودم و بچهام نابود میشه اگه طلاق انجام نشه

پاسخ ها :

پرسشگر :

میشه راهنمایی کنین تو رو خدا کمکم کنین

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام همین حقایقی رو که گفتید به مشاور هم انتقال دهید

پرسشگر :

بنظرتون حقایق رو بگم حل میشه

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

حتما حسن نيت خودتون رو براي طلاق بگيد اعتياد همسرتون رو عنوان كنيد ،اگر نامه و مدركي داريد ارائه بديد انشالله براي ترك هم اقدام كنيد تا باتوجه به مصلحت كودكان حضانت اونهارو هم بگيريد