مشاوره حقوقی رایگان - درب موتورخانه و هزینه های متفرقه

سلام
ایا از لحاظ قانونی در یک اپارتمان 16 واحدی، امکان تعویض درب چوبی موتورخانه که جز مشاعات است با یک درب آهنی بدون رضایت حداقل 4 مالک میباشد یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماده 6 قانون تملک آپارتمانها :
چنانچه قراردادي بين مالكين يك ساختمان وجود نداشته باشد كليه تصميمات مربوط باداره و امور
مربوط بقسمت هاي مشترك باكثريت آراء مالكيني است كه بيش از نصف مساحت تمام قسمتهاي اختصاصي را
مالك باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت رضایت اکثریت مالکان ، امکان دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظر نصف بعلاوه که مالک این ملاک است که این تعداد در صورت عدم حضور در جلسه تصمیم گیری دو نوبت دعوت خواهند شد که نهایتاً در صورت عدم حضور اکثریت ملاک اتخاذ تصمیم نصف بعلاوه یک حاضرین و رای دهندگان خواهند بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه تعمیرات وتعویض مشاعات بدون اینکه دخل وتصرفی صورت پذیرد با رای اکثریت مالکین قابل اجراسن

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام طبق ماده 6 قانون تملک آپارتمانها چنانچه قراردادی بین مالکین یک ساختمان وجود نداشته باشد کلیه تصمیمات مربوط به اداره و امور مربوط به قسمتهای مشترک با اکثریت آراء مالکینی هست که بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی را مالک می باشند