مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سندی خودرو

با سلام بنده به دلیل خرید آپارتمان از فردی که سال ساخت را کم گفته بود شکایت کردم و به دلیل تامین خواسته خودروی وی توقیف سندی شد اما به دلایل مختلف از جمله ثبت سند به نام من قبل از شکایت رای دادگاه به نفع خوانده صادر شد و ایشان هم اکنون ادعای دریافت خسارت را به دلیل توقیف سندی نموده است لطفاً در این خصوص راهنمایی کنید که آیا توقیف سندی شامل خسارت میشود یا خیر. با تشکر.

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

در خصوص تامین خواسته هر گله رای به نفع خوانده ی تامین خواسته صادر شود میتواند ضرر و زیان خود را ناشی از توقیف مال مطالبه کند

جهانگير اسلامی

جهانگير اسلامی :

با سلام دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی طبق درک خودم از سوال شما اگر جنابعالی اقدام به طرح دعوی کرده و بدوا تامین خواسته گرفته و خودروی خوانده را سیستمی توقیف کرده باشین ولیکن نهایتا دعوی علیه شما صادر بشه به نظرم شخص زمانی می‌تواند مطالبه خسارت کند که متحمل ضرر و زیان شده باشد که در توقیف سیستمی معمولا ضرری متوجه مالک نشده است و ارکان قانونی ( ورود ضرر و زیان و فعل زیان بار و رابطه سببی فی مایین ... محقق نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خوانده برای دریافت خسارت احتمالی ، ابتدا باید اثبات نمایید که به ایشان ضرر و زیان وارد شده است و چون خودرو به صورت فیزیکی توقیف نشده است ظاهرا خسارتی به خوانده وارد نشده است