مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سندی

سلام برای من از دادگاه ابلاغیه اومده که توقیف سندی شده خودروی شما ده روز مهلت دادن برم دادگاه یعنی چه میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام توقیف سندی نداریم ما توقیف سیستمی داریم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طی ابلاغیه عمل نمائید و در دادگاه حضور بهم رسانید. نتیجه نامعلوم است. ضمناً دو نوع توقیف وجود دارد: توقیف سیستمی و توقیف فیزیکی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت طرح دعوی علیه شما خودرو توقیف شده اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علت را از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به شعبه مربوطه مراجعه تا علت را آگاه شوید و سپس بر حسب علت آن اقدام جهت رفع توقیف نمایید