مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی نزدن صاحب ملک در فترخانه

سلام،بنده سال پیش ملک خریدم که تاریخ سند زدن را برج 2 امسال گذاشتیم، ولی فروشنده از آن تاریخ تا حالا ما را معطل کرده و من در آن تاریخ عدم حضور نگرفتم، الان باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید گواهی عدم حضور میگرفتید به هر حال قرارداد شما باید بررسی شود بهتر است از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند گواهی عدم حضور اخذ ننموده ایید ولیکن میتوانید به استناد مبایعه ناگه الزام به حضور در دفتر خانه وتنظیم سند را از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما یک دادخواست دهید مبنی بر الزام به تنظبم سند.