مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام. من دوسال و نیمه که عقد هستم و رابطه ی کامل داشتیم. منزل پدر شوهرم تهران هست ولی چون هم ایشون و هم بنده در قم مشغول به کار بودیم قرار بود در همین شهر زندگی مشترک را اغاز کنیم. بنا به مسائلی که پیش امده شوهرم حدود 2ماه هست که قم را ترک کرده و خبری از او نیست. میتوانم درخواست نفقه معوقه و جاریه بدهم؟
ایشون میتونن منزل پدری رو به جای منزل خود جا بزنند و عدم تمکین بگیرند؟ ( با توجه به اینکه هنوز منزل و اثاثیه ای فراهم نکرده اند)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید نفقه حال و گذشته را دریافت نمایید.
منزل پدرشوهر خیر باید منزل جدا همراه با وسایل باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص نفقه بله میتوانید دادخواست بدهید در مورد تمکین نیز باید منزل مستقل ودر شان شما اماده نماید ومنزل پدر انهم با وسایل پدر بمنزله تهیه مسکن تلقی نخواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
می‌توانید حقوق مالی خود اعم از نفقه گذشته و حال را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه میتواند از زمان انعقاد عقد ،
دادخواست مطالبه نفقه
معوقه را مطرح نماید
خیر زوج نمیتواند خانه پدر شوهر ، را برای زندگی معرفی نماید
منزل مسکونی تهیه شده توسط زوج ، باید هم مستقل باشد و هم در شأن زوجه باشد و هم با تمام وسایل زندگی باشد
و زوجه مکلف به تهیه و آوردن جهیزیه نمی باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد نفقه جاري و گذشته تان را بخواهيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید نفقه حال و گذشته خود را مطالبه نمایید در خصوص منزل پدری خیر ایشان باید منزلی متناسب باشان و شئونات خانوادگی شما برای شما فراهم می نماید