مشاوره حقوقی رایگان - قوانین کپی رایت

سلام وقتتون بخیر
سوال. در اینستاگرام یک پیج مشاوره کنکور هست که من مطالبی رو رایگان ازش یاد گرفتم. مشاوری که ازش مطالبی رو یاد گرفتم با رضایت مطالب رو رایگان یاد میداد.
سوالم این هست: آیا من باید بدونم که اون مشاور مطالب رو از کجا یاد گرفته؟ و جایی که از آن یادگرفته رضایت دارد که مشاور آن مطالب را رایگان به دیگران یاد دهد؟من باید از اینها آگاه باشم یا همین که خودِ مشاور با رضایت به رایگان مطالب را به دیگران یاد میدهد کافی است؟

پاسخ ها :

کپی رایت مطالب آموزشی کپی رایت