مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام
من در یک اپارتمان تجاری مسکونی زندگی میکنم به مدت دوماه هست فست فود در مغازه ی ساختمان ما زدند و یه تهویه ی بزرگ نصب کردند رو پشت بوم و وقتی تهویه روشن میشه خونه ما میلرزه جوری که صدای برخورد ظرفها از داخل کابینت بیرون میاد بعد از سه بار تذکر دادن این اقا گفتن به من ربطی نداره من به ایشان گفتم پولی که درمیارین از این کاسبی حلال نیست چون موجب ازار و اذیت 6خانواده شدین و ایشون از من به جرم تهدید و توهین و جنجال و هیاهو شکایت کرده و دونفر از بستگان که خانوم هستن در مغازه مشغول به کار بودن که بعنوان شاهد میخوان شهادت بدن، ایا جمله ای که من گفتم پولی که از این مغازه درمیارین حلال نیست چون موجب ازار و اذیت 6واحد هستین توهین محسوب میشه؟اگر اره مجازاتش روهم بفرمایید،ممنونم

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام ظاهرا موضوع واقعه با بکارگیری الفاظ توهین آمیز منطبق نمی باشد.

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام هرچند تطبیق این عبارت با قانون و احراز توهین با قاضی( بازپرس یا دادیار) است. اما بنظر با توجه محل ، علت و نحوه استفاده از این عبارت، دارای وصف توهین نمی باشد