مشاوره حقوقی رایگان - توهین

باسلام. بیماری به بخش رادیولوژی مراجعه کردن. من بعد از پذیرش بیمار که پسر بچه ده ساله بود داخل اتاق فرستادم و به پدر بچه گفتم از اتاق بره بیرون چون طبق پروتکل کاریم موظفم برای حفظ سلامتی همراه بیمار داخل اتاق نباشه‌ ایشون از من پرسیدن حالا من چکار کنم گفتم تا من عکس میگیرم شما برید صندوق حساب کنید. که این اقا شروع به پرخاشگری و دادوبیداد کردن که مگه میترسی من صندوق نرم که دوبار میگی برو صندوق میگی برو بیرون از اتاق. براشون توضیح دادم که ما به همه همراهها همینو میگیم و من حرف بدی نزدم. ولی ایشون مدام جرو بحث میکرد و مدام میگفت میدونی من کی هستم. من به ایشون گفنم هر کسی میخوای باش من بی احترامی به شما نکردم. که ایشون دوباره گفتن من جانشین ... حسابتو میرسم. من گفتم هر کسی میخواین باشید دلیل نمیشه بیاید به من توهین کنید و ایشون مدام منو تهدید میکردن‌ الان رفتن به جرم توهین به شخص عادی از من شکایت کردن و گفتن رفتار من با ایشون نامناسب بوده و چرا وقتی خودشو معرفی کرده من گفتم هر کسی میخوای باش. الان دادگاه چه حکمی به من میده؟ و اینکه بگه رفتار من نامناسب بوده از نظر دادگاه توهین حساب میشه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید شکایت ایشان به نتیجه
نخواهد رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شاهد و یا دوربین وجود دارد در دادگاه ارایه کنید . مشکلی پیش نمیاد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نگران نباشیدشمامرتکب، جرمی نشدین درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر می‌توانید ازطریق دادراه تماس بگیرید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. آنچه عنوان فرمودید توهین تلقی نمیشود. جهت چگونگی دفاع از خودتون میتوانید بصورت تلفنی تماس برقرار کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بر شما
رفتار شما در این حدی که فرمودید از مصادیق بزه توهین نیست و بالفرض اثبات مجازات ان 2میلیون جزای نقدی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این صحبت شما توهین نیست. شما هم می توانید شکایت توهین کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است شکایت مذبور نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.