مشاوره حقوقی رایگان - توهین به خواهرم و دعوا در بیمه و هل دادن و پاره شدن لباس

تصادف ماشین با ماشین خواهرم اتفاق افتاده برای گرفتن دیه به مرکز بیمه مراجعه کردیم و اون اقا گفت من نمیدهم و به خواهرم فحش ناموسی داد و بنده درگیر شدم و دعوا در حد هل دادن و کشیدن لباس و پاره کردن لباسش شد
ایا امکان شکایت از طرف اون اقا هست و حکم چه می باشد
و در این صورت ما میتوانیم به خاطر توهین در دادگاه از خودمان دفاع کنیم
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شاید به اتهام توهین شکایتی بشود کخ قابل دفاع بر اساس شواهد ومدارک وادله خواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد شكايت كيفري به اتهام توهين نماييد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید