مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول قرارداد

با سلام بنده تیرماه امسال از طریق اگهی سایت درج آگهی با دفتر املاکی که وام ازداوج خرید و فروش میکرد اشنا شدم وقتی مراجعه کردم دفتر گفتش وام اماده دارم مدارک گرفتن وام اماده فقط ضامن میخواد چون من خودم کارمند رسمی هستم گفتم مشکلی نیست دیگه قرارداد تنظیم و 5 میلیون پرداخت و برگه قرارداد تنظیم و مدارک وام تحویلم شد وقتی برای گرفتن وام به بانک مراجعه کردم بانک ایرادات شروع شد من خودم که ضامن رسمی با کسر حقوق بودم به زور قبول کردن و بهانه ضامن دوم که باید حساب جاری داشته باشه برادرخانومم که حسابش خوب بردم بانک قبول نکرد ولی بانکهای دیگه قبولش میکردن بعدا فهمیدم این وام چند دست گشته و بانک وام بده نیست وقتی دفتر رفتم اعتراض کردم قرار شد یه وام دیگه جور کنه یک ماه گذشت و تو طول این یک ماه بهونه های مختلف اورد تا من پشیمون بشم وقتی تقاضای پول پرداختی کردم منو یکماه دیگه پیچوند و بعد مراجعه مکرر من و کساد کردن کارش جلو مشتریهای بدبخت از 5 م مبلغ 2400 پس داد و الباقی که هی داره امروز و فردا میکنه اخر سرم برگشت گفت من ضرر کرد نوشتم جهت پشیمون شدن الانم هرکاری که دوست داری برو بکن حتی شکایت انگار شگرد این بابا همینه خواستم بپرسم اگر شکایت کنم میتونم مابقی پولمو بگیرم ضرر کرد داخل قرارداد 3م نوشته ولی مشخص طلب کلاهبرداره چون هروقت من میرفتم دفترش و نبودش میگفت دادگاه هستم ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملاک شرایط قراردادی وتوافقات مندرج در ان است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در وهله ی اول قرارداد ملاک است اما تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی بیشتر و پاسخ دقیق تماس بگیرید